بازگشت به لیست مقالات » | دوشنبه 9 مهر 1403 در ساعت 11 : 54 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

گریس پمپ ها به لحاظ محرک به سه دسته ی گریس پمپ دستی، گریس پمپ بادی (گریس پمپ پنوماتیک) و گریس پمپ برقی دسته بندی میشوند.

گریس پمپهای دستی:

گریس پمپ های دستی می توانند جهت گریسکاری سیار و یا گریسکاری ثابت (جهت راه اندازی یک سیستم روانکاری مرکزی) مور استفاده قرار بگیرند. گریس پمپ های سیار جهت روانکاری نقاط پراکنده استفاده می شوند. اما گریس پمپهای دستی جهت راه اندازی یک سیستم روانکاری بر روی دستگاه نصب و توسط اپراتور تولید و یا پرسنل نت روانکاری انجام می گردد. اما امروزه این گریس پمپ ها تقریبا منسوخ و عامل انسانی از آن حذف و گریس پمپ های برقی جایگزین شده اند.

 گریس پمپ دستی

گریس پمپهای برقی:

گریس پمپ های برقی به دو دسته ی مخزن دار و بدون مخزن تقسیم میشوند.

گریس پمپ های برقی مخزن دار:

این گریس پمپ ها بر اساس نوع سیستم روانکاری (تک خطی – چندخطی – دو خطی) با برقی های 24 – 220 و 380 ولت و دارای حجم های مخزن مختلف از 2-4-5-8-10-25-30-100 لیتر و دارای تجهیزات کنترل سطح بالا و پائین گریس و همچنین دارای خروجی های متفاوت از 1 خروجی تا 15 خروجی و با دبی های گریس متفاوت از 0.01 سی سی تا 400 سی سی در دقیقه میباشند.

گریس پمپ برقی مخزن دار

گریس پمپ های برقی بشکه ای:

گریس پمپ برقی بشکه ای در سایزهای 20-50-185 کیلوئی موجود میباشد و متناسب با مخزن مورد نظر انتخاب میگردد. گریس پمپ برقی بشکه ای متناسب با شرایط کاری و نبود هوای فشرده انتخاب میگردد. گریس پمپ برقی بشکه ای در ماشین آلات معدنی و راهسازی نظیر بیل، لودر، شاول، دامپ تراک

 گریس پمپ برقی بشکه ای

 گریس پمپ پنوماتیک (گریس پمپ بادی):

گریس پمپ بادی یا گریس پمپ پنوماتیک با محرک هوای فشرده میباشد. گریس پمپ های پنوماتیک در سیستم های تک خطی و همچنین جهت انتقال گریس بسیار ایده آل میباشد.  گریس پمپ های پنوماتیک با توجه به نسبت فشارها و میزان خروجی های متفاوت قادرند که فشارهای کاری تفاوت و میزان خروجی متفاوت داشته باشند و طیف وسیعی از گریس پمپهای بادی میتوانند برای راه اندازی سیستم های روانکاری اتوماتیک به کار گرفته شوند.

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
10 / 10
از 80 کاربر